Warta

  • E-Series relaunched at Sheraton International Hotel for global customers
    waktos pos: May-23-2022

    Dina Pébruari 16, 2019, Qingan Optoelectronics sacara mandiri ngembangkeun séri modél-E swasta anyar, kalayan téma "Wings of Technology, Shining Future", generasi anyar produk layar sewa LED full-color indoor sareng outdoor anu luhur dileupaskeun. di Sheraton I...Maca deui»

  • Grand Opening for “BOOSI” Shenzhen Branch of Qingan Optoelectronics
    waktos pos: May-23-2022

    Kalayan réngsé wangunan struktur jeung positioning, sanggeus persiapan ati tur tata, BOOSI dibuka dina 8 Maret 2019. BOOSI perenahna di NO.6095 Bao'an Avenue, Kacamatan Bao'an, Shenzhen, kalawan spasi kantor 2000 sqm.Perusahaan ieu diposisikan dina peran ...Maca deui»

  • Tsinghua Academy of Fine Arts Industrial Design Advanced Training Study Tour
    waktos pos: May-23-2022

    Salaku sakola pangluhurna desain di Cina, sakola NO.1 di Asia.Tsinghua Akademi Seni geus salawasna geus di forefront desain, kalawan konsep desain anyar, fakultas kuat jeung kaayaan pangajaran.The 9 poé design industri maju study tour of Tsinghua Academy o ...Maca deui»

  • ISLE 2018 (International Smart Display & System Integration, Signage & LED Exhibition)
    waktos pos: May-23-2022

    Boosi Research & Creation Co, Ltd, cabang Shenzhen of Qingan Optoelectronics, nyieun penampilan grand di ISLE on March 3, 2018. ISLE di Guangzhou Pazhou Pameran Aula B, skala leuwih ti 80.000 méter pasagi, nyaéta téhnologi tampilan layar badag ngarojong / ...Maca deui»

  • 2021 Mayor Cup
    waktos pos: May-13-2022

    Upacara Panghargaan 17 Séptémber 2021 Upacara panghargaan Grand Prix Desain Industri "Piala Walikota" Qingdao 2021 dilaksanakeun di Qingdao Industrial Design Innovation Center Square, anu diayakeun ku Pamaréntah Rakyat Kota Qingdao sareng Biro Industri Qingdao ...Maca deui»

  • 2021 Smart Top Ten
    waktos pos: May-13-2022

    Upacara Panghargaan 2021 taunan upacara panghargaan acara industri tampilan industri LED HC dilaksanakeun di Guangdong tanggal 23 Désémber Qingdao Qingan Optoelectronics Technology Co, Ltd.Maca deui»

  • 2021 Red Dot Award
    waktos pos: May-13-2022

    Upacara Penghargaan Upacara Penghargaan Red Dot Design 2021 dilaksanakeun di Essen, Jérman dina April.The LED tampilan-NH runtuyan dikembangkeun ku Qingdao Qingan Optoelectronics Technology Co., Ltd. sakali deui shone kalawan desain unggul tur meunang desain unggulan awa ...Maca deui»

  • 2019 Mayor Cup
    waktos pos: May-13-2022

    Upacara Swards Upacara panghargaan Grand Prix Desain Industri Piala Walikota Qingdao dilaksanakeun dina 5 Nopémber 2019 di Pelabuhan Akademisi Qingdao, anu diayakeun ku Biro Industri sareng Téknologi Inpormasi Qingdao sareng diayakeun ku Pusat Layanan Umum Qingdao ...Maca deui»

  • 2019 HcONG Top 10
    waktos pos: May-13-2022

    Upacara Sward Upacara panghargaan acara merek industri tampilan LED HC 2019 dilaksanakeun di Shenzhen, Guangdong dina 20 Désémber. ...Maca deui»

  • 2019 CGD Contemporary Good Design
    waktos pos: May-13-2022

    Ngayakeun Upacara Penghargaan 2019 "CGD Contemporary Good Design" Upacara Panghargaan dilaksanakeun dina malem 30 Nopémber di Aula Konser Pusat Konvénsi Internasional Xiamen....Maca deui»

  • 2019IF
    waktos pos: May-13-2022

    Kaulinan Dina Maret 2019, panghargaan desain anu paling otoritatif di dunya, iF International Forum Design Competition, sacara resmi diumumkeun di BMW World di Munich!...Maca deui»