• BANNER3-2
  • BANNER1-2
  • BANNER2

Kategori produk

Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu komprehensif khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa produk tampilan LED

  • Sale

    Dijual

    Langkung ti 2000 pembeli di bumi sareng di luar negeri

  • Team

    Tim

    Qingan parantos ngumpulkeun 40 insinyur R&D anu gairah sareng ngalaman kalayan pendidikan éksténsif dina sirkuit éléktronik

  • Production

    Produksi

    Sanggup manufaktur 30.000 méter pasagi layar LED definisi tinggi taunan

Kadatangan anyar

Kami parantos nyayogikeun produk ka langkung ti 2000 pembeli di bumi sareng luar negeri kalebet ti Jepang, Koréa Kidul, Amérika Kalér sareng Amérika Kidul sareng Wétan Tengah.

Merk QINGANPRODUK

  • sdr
  • company (3)
  • company (4)
  • company (2)
  • company (5)
  • company (6)

Diadegkeun dina 2009, Qingan Optoelectronics mangrupakeun perusahaan tinggi-tech komprehensif specializing dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan na jasa produk tampilan LED.Pausahaan taat kana filosofi bisnis "R&D nyiptakeun nilai, inovasi drive masa depan".

Kami parantos ngahontal sertifikasi patén nasional, sertifikasi kualitas IS09001: 2008 sareng sertifikasi CCC, FCC, CE, ROHS, MET sareng ETL pikeun seueur produk urang dikembangkeun saluyu sareng filosofi bisnis "Nyieun nilai ku Panaliti sareng Pangembangan sareng Nyetir. Pangwangunan ku Inovasi".

Téknologi Cina mangrupikeun anu pangsaéna di dunya sareng kabijakan QINGAN "Made in China" hartosna kelas luhur, prosés pamekaran sareng pabrik anu konsisten di Cina.

Produk Fitur

Aplikasi pikeun produk tampilan LED kami henteu terbatas.Kami ngarepkeun nyiptakeun dunya layar anu saé ku usaha babarengan sareng anjeun.