Tentang Kami

logo-12

Diadegkeun dina 2009, Qingan Optoelectronics mangrupakeun perusahaan tinggi-tech komprehensif specializing dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan na jasa produk tampilan LED.Pausahaan taat kana filosofi bisnis "R&D nyiptakeun nilai, inovasi drive masa depan".
Kami parantos ngahontal sertipikasi patén nasional, sertifikasi kualitas IS09001: 2008 sareng sertifikasi CCC, FCC, CE, ROHS, MET sareng ETL pikeun seueur produk urang dikembangkeun saluyu sareng filosofi bisnis "Nyieun nilai ku Panaliti sareng Pangembangan sareng Nyetir. Pangwangunan ku Inovasi".Urang ogé geus meunang ngahargaan jeung panghargaan tina "Perusahaan High-tech Nasional", "Spesialis dina Panalungtikan sarta Pengembangan Produk Premium", "The Best Energy-efisien Company di Qingdao", "A perusahaan benchmarking dina Produksi Aman" jeung "The Pausahaan ramah lingkungan pangalusna di Qingdao ".

★ TIM KAMI ★

Qingan geus dikumpulkeun 40 gairah sarta ngalaman R&D insinyur kalayan atikan éksténsif dina sirkuit éléktronik, desain struktur, desain industri, ngembangkeun chip, ngembangkeun software, pangiriman sinyal, ngembangkeun kapang, jsb.

company_meeting
company_meeting
company_meeting
company_meeting
company_meeting
company_meeting
company_meeting
company_meeting
worker (2)
worker (1)
worker (3)

★ KASUS KAMI ★

Dina 2019, salaku hasil tina fokus dina R&D tina téknologi maju sacara internasional pikeun ngaréspon kana tren pangembangan sains sareng téknologi dina pedoman "Nyiptakeun Nilai pikeun Pelanggan", kami ngembangkeun séri "NH" panggung LED layar sewa anu meunang. IF Design Award, sareng séri "E" tina layar LED anu meunang "Contemporary Good Design Award" sareng medali emas "Kompetisi desain industri Piala Walikota. Dina 2020, séri "E" layar LED dikumpulkeun ku Museum Xiamen, meunangna Red Dot Design Award, salaku sapotong karya dina kempelan permanén na.

example
example
example
example
example
example
example
example
example

★ naha milih kami ★

Kami ayeuna beroperasi di sakuliah dunya kalayan basis R&D di Shenzhen, ibukota élmu téknologi di Cina, basis produksi di Dongguan sareng jaringan distribusi sareng jasa anu mantep sareng kantor di Beijing, Shanghai, Xi'an, sareng Chongqing sareng Hangzhou.Sanggup manufaktur 30.000 méter pasagi layar LED definisi tinggi taunan, kami geus disadiakeun produk ka leuwih ti 2000 pembeli di imah jeung di mancanagara kaasup nu ti Jepang, Koréa Kidul, Amérika Kalér jeung Amérika Kidul jeung Wétan Tengah.Dirojong ku jaringan distribusi anu mapan di sakumna dunya, kami dikenal sacara lega ku para nasabah di bumi sareng di luar negeri pikeun kualitas produk anu pangsaéna sareng jasa saatos penjualan.Kami ngarepkeun nyiptakeun dunya layar anu saé ku usaha babarengan sareng anjeun.

Sanggup manufaktur 30.000 méter pasagi layar LED definisi tinggi taunan

Langkung ti 2000 pembeli di bumi sareng di luar negeri