C Series -Multiple Kreatif Bentuk Splicing Rupa-rupa skenario lumaku Tembok Video Acara

Katerangan pondok:

1.Sampurna Curvature Panel
2.Ultra-ipis jeung ultra-lampu
3. kalenturan High
4.Fast konci samping


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ayeuna, tampilan layar LED aya dina tahap pangwangunan sareng kamekaran.Kalayan ngembangkeun kontinyu sareng kematangan téknologi tampilan LED, salian pamasangan tetep di jero ruangan sareng luar tradisional sareng layar sewa LED, seueur bagéan pasar anu diturunkeun, sapertos layar anu dipimpin lantai, layar lapangan maén bal, layar dipimpin kreatif jsb. layar LED kreatif mangrupa hasil dilawan tina ngembangkeun sarta kematangan téhnologi tampilan LED.

Mecenghulna layar tampilan LED kreatif geus megatkeun éfék tampilan rectangular tina layar tampilan LED tradisional, sahingga tampilan komérsial hadé dilarapkeun jeung promoted.It loba dipaké dina sagala rupa kasempetan komérsial, kayaning bar, mall balanja, kuadrat, tempat seni pintonan, outdoor. média, aula paméran jeung tempat riungan dénsitas luhur lianna.

Salaku salah sahiji produk tampilan anu paling sering dianggo ayeuna, layar tampilan LED ngagaduhan seueur kaunggulan tibatan jinis produk anu sanés dina kacaangan, kasatiaan warna, konsumsi énérgi sareng saterasna. pikeun tampilan LED kreatif.

rinci produk

Ngagunakeun bahan husus sarta téhnologi canggih, ultra-ipis jeung ultra-lampu, ketebalan tina modul tunggal ngan 8.6mm.
kalenturan tinggi, bending curvature nepi ka 120 °
Bisa dijieun kana sagala bentuk sakumaha diperlukeun
(silinder, gelombang, cingcin, buleud, hétérogén, jsb)

c series (1)
c series (2)

Bisa dibengkokkeun di will nyieun rupa-rupa wangun, bisa dijieun ombak, jero jeung luar busur, cylindrical jeung kreatif séjén.

c series (3)

Pamasangan tipe adsorption magnét kuat, adsorption langsung, instalasi leuwih merenah tur pamaliharaan.Taya struktur kabinét ngurangan beurat-bearing tur éféktif ngurangan waragad.Ngadukung jinis lantai, jinis gantung, dipasang, gantung sareng metode pamasangan anu sanés.

c series (4)
c series (5)

Aplikasi

c-series-6
c-series-7

Lamunan tanpa wates, rohangan tanpa wates, kreativitas tanpa wates

c-series-8
c-series-9
c-series-10
c

Parameter Téknis

C-seri parameter Téknis
Pitch piksel LED Ukuran Panel (H*D) Kapadetan piksel Kasaimbangan Bodas Caang (Nit) Sudut Témbongkeun Kahirupan Gawé (Jam)
1,8 mm SMD1515 240*120 284444 800 140/120 > 100000
2 mm SMD1515 240*120 250000 800 140/120 > 100000
2,5 mm SMD2121 240*120 160000 800 140/120 > 100000
3 mm SMD2121 240*120 111111 800 140/120 > 100000

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali