Taros Kami

Qingdao Qingan Optoelectronic Téhnologi Co., LTD.

Alamat

No.22 Tongxin Jalan, Zona Industri Nanguan, Jiaozhou Qingdao Cina

Surélék

Telepon

Telepon: 86-532-89834888

Telepon: 15318893222

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami