DZ Series -Moisture-bukti Waterproof 3D Interactive lanté layar ubin

Katerangan pondok:

IP45 Waterproof
Résistansi Wear Tinggi + Kalenturan
Super Beban-bearing


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Layar ubin lanté LED mangrupikeun produk anu aya dina taneuh, ngagaduhan fungsi anu tahan beban sareng tahan guncangan, sareng layar ubin lanté LED parantos dirarancang khusus dina hal beban, kinerja panyalindungan, sareng kinerja dissipation panas, supados tiasa adaptasi. mun stepping kakuatan tinggi.Ieu ngalir normal dina lila, sarta eta nyandak panongton pikeun ilubiung dina eta, sarta tampilan bisa nyieun parobahan saluyu salaku move panempo.Sareng layar ubin lanté LED interaktif parantos nambihan seueur cara kreatif anyar pikeun pasar ieu.
Layar lanté pidéo LED interaktif parantos dianggo pikeun pamasangan tetep di jero ruangan sareng luar, ogé pikeun nyéwa sareng pementasan.Sensor optik dipasang dina panel lanté LED, sénsor tiasa diaktipkeun ku suku, leungeun, atanapi naon waé anu disimpen dina layar lanté LED;Panel lanté LED multi-rampa, réspon sénsor gancang sareng nyukcruk akurat mastikeun pangalaman interaktif sacara real-time;

Layar LED lanté interaktif parantos dianggo dina mall balanja, studio televisi, klub wengi, acara dagang, paméran, acara mobil, konser touring, pusat olahraga, sareng pameran.Paviliun, tempat kaulinan, showroom, wewengkon barudak, réstoran, téater, kawinan, fashion show, puseur konferensi, pihak swasta, alun-alun warga, alun-alun;interaktif.Layar badarat pidéo LED ogé janten langkung populer dina aplikasi immersive sapertos pilem, produksi televisi, taman tema, pusat kaulinan sareng saterasna.

Cangkang handap, topéng, garis kakuatan sarta garis sinyal modul layar ubin lantai dirancang husus sarta dilengkepan bahan waterproof sarta Uap-bukti, dijieunna tina bahan baku kalawan koefisien nyerep Uap lemah sareng disegel sababaraha kali, kalawan waterproof alus sarta Uap. fungsi -bukti, sarta tingkat waterproof of IP45 bisa ngahontal hareup jeung tukang topéng cabinet.The dijieunna tina bahan PC diimpor, kalawan lalawanan maké tinggi jeung kalenturan, kitu ogé lalawanan alus mun hawa tinggi na low.Sarta nurutkeun prinsip desain mékanika, boga hadé anti dieunakeun sarta beurat-bearing function.Super beban-bearing: Desain mékanis béda pikeun tiap bagian, wates beban-bearing per méter pasagi tiasa saluhur 2 ton.

Aplikasi

application-23
application-13
application-32

Parameter Téknis

DZ Series Parameter Téknis
Pitch piksel 2,6 mm 2,97 mm 3,91 mm 4,81 mm
LED SMD2020(Hideung) SMD2020 SMD2020 SMD1921
Kapadetan piksel 147456piksel\㎡ 112896piksel\㎡ 65536piksel\㎡ 43264piksel\㎡
Caang 800-1200nits 3500-4000nits
Suhu Warna 6500-9500k
Nyeken 1/32 1/21 1/16 1/13
Ukuran Panel (W * H * D) 500mm * 500mm * 75mm
Resolusi Panel 192*192 piksel 168*168 piksel 128*128 piksel 104*104 piksel
Beurat Panel 7,20 kg 7,60 kg
Bahan Kabinet alumunium
Konsumsi Daya Max ≤650w\㎡ ≤800w\㎡
Konsumsi Daya Rata ≤325w\㎡ ≤400w\㎡
Sudut Témbongkeun H: 160 ° V: 160 ° H: 160 ° V: 160 °
Refresh Aate 3840Hz
Skala kulawu 14-16 bit
Peunteun IP IP30 IP65
Kalembaban operasi 10% -60% RH 10% -90% RH
Suhu operasi -20 ℃ ~ + 45 ℃
Max.Tumpukkeun 12m
Max. Ngagantung 12m
Kurva (Opsional) -10°~+10°
Saumur hirup 50.000 (H)
Panyimpenan Temp / kalembaban -40 ℃ ~ + 60 ℃ ; 10% -60% RH

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali