E Series-500 -Rugged High-Resolution Performance Rental Tampilan LED

Katerangan pondok:

1. Luar / jero rohangan
instalasi 2.Fast
3. Pilihan Curving
4.iF Design Award
5. Klasik, Dipercaya


Rincian produk

Tag produk

rinci produk

E series-500 (2)

Kontrol sareng tampilan pamisahan bagian:kompartemen kontrol sareng kabinét tampilan tiasa gancang dibongkar sareng diganti, sareng catu daya sareng kartu kontrol dina kompartemen kontrol henteu kedah hariwang sanaos aya kagagalan.

Kabinét dirancang pikeun kuat sareng kuat sareng tiasa dianggo salaku tampilan lantai.

E series-500 (3)
E series-500 (4)

Sababaraha anti tabrakan:sababaraha desain anti tabrakan ngajaga layar tina karuksakan sarta manjangkeun umur na layar.

E series-500 (5)
E series-500 (6)

Set kreatif:kreativitas taya, wangunan sawenang, kelir cemerlang.

Modeu pamasangan:ngarojong ngangkat, ngarojong wangunan tumpukan.

E series-500 (7)
E series-500 (8)

Prosés plating emas:Sadaya panyambungna nyaéta prosés dilapis emas, panggunaan jangka panjang pikeun ngaleungitkeun oksidasi, ningkatkeun stabilitas

E series-500 (9)

konci arc:Konci busur opsional sayogi pikeun ngadukung ngawangun layar busur jero sareng layar busur luar pikeun nampilkeun épék kreatif.

E series-500 (11)
E series-500 (10)

Desain patén kapang swasta:ti jero ka luar sadaya désainer parusahaan R & D desain, craftsmanship, efisien sarta stabil, positioning high-end.

E series-500 (12)

Pangaruh pamasangan:Qingan specializes di tampilan LED pikeun 15 taun, pamahaman jero ngeunaan karakteristik tampilan, warna layar murni, tampilan luhur-harti cocog pikeun sagala rupa pintonan sarta tempat pasamoan.

E series-500 (13)

Balik deui

application

Hareupeun

Catetan:Gambar di handap ieu mangrupikeun poto shooting telepon sélulér biasa

Konfigurasi refresh tinggi, euweuh ripple cai, euweuh moiré

E series-500 (15)

Standar luhur pikeun chip
3840Hz frékuénsi refresh tinggi, nyieun tampilan layar dina obyék obah-speed tinggi, stabilitas layar tanpa labuh euweuh garis flash pigura, pikeun mastikeun rupa, pangalaman nempoan nyaman

E series-500 (16)

Aplikasi

E1
E2

shooting outdoor pikeun éfék warna padet

Parameter téknis

E-seri runtuyan interval leutik
Pitch piksel 2,6 mm 2,97 mm 3,91 mm 3.91mm (luar) 4.81mm (luar)
LED SMD2020(Hideung) SMD2020 SMD2020 SMD1921 SMD1921
Kapadetan piksel 147456piksel\㎡ 112896piksel\㎡ 65536piksel\㎡ 65536piksel\㎡ 43264piksel\㎡
Caang 800-1200nits 3500-4000nits 3500-4000nits
Suhu Warna 6500-9500k
Nyeken 1/32 1/21 1/16 1/16 1/13
Ukuran Panel (W * H * D) 500mm * 500mm * 75mm
Resolusi Panel 192*192 piksel 168*168 piksel 128*128 piksel 128*128 piksel 104*104 piksel
Beurat Panel 7,20 kg 7,60 kg
Bahan Kabinet alumunium
Konsumsi Daya Max ≤650w\㎡ ≤800w\㎡
Konsumsi Daya Rata ≤325w\㎡ ≤400w\㎡
Sudut Témbongkeun H: 160 ° V: 160 ° H: 160 ° V: 160 °
Refresh Aate 3840Hz
Skala kulawu 14-16 bit
Peunteun IP IP30 IP65
Kalembaban operasi 10% -60% RH 10% -90% RH
Suhu operasi -20 ℃ ~ + 45 ℃
Max.Tumpukkeun 12m
Max. Ngagantung 12m
Kurva (Opsional) -10°~+10°
Saumur hirup 50.000 (H)
Panyimpenan Temp / kalembaban -40 ℃ ~ + 60 ℃ ; 10% -60% RH

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali