FAQ-NO.1

NO.1 LED mintonkeun distribusi kakuatan aman

Saatos tampilan LED dipasang, éta kedah diuji.Distribusi kakuatan mangrupikeun salah sahiji tugas anu paling penting.Operasi distribusi kakuatan anu aman henteu ngan ukur tiasa manjangkeun umur tampilan LED, tapi ogé ngahindarkeun karugian sareng bahaya anu teu perlu.
Pangaweruh distribusi kaamanan biasana ngawengku genep elemen ieu:

1. Susunan fase alat distribusi kakuatan kedah nyumponan sarat di handap ieu:

① Sirkuit sareng sekuen fase dina alat distribusi kakuatan anu sami kedah disusun sacara konsisten;
② Hard busbars kudu dicét, warna nyaéta: A fase konéng, B fase héjo, C fase beureum, nol garis hideung;
③ Busbar lemes kudu ditandaan béda.

2. Susunan kawat dina interval tina alat distribusi kakuatan bakal ditinggalkeun dina posisi dimana kawat grounding samentara ditunda, sarta euweuh lacquer fase bakal dilarapkeun di tempat ieu.

3. Tata perenah alat distribusi sareng pilihan konduktor, alat listrik sareng pigura kedah nyumponan sarat operasi normal, overhaul sareng sirkuit pondok.
Syarat tegangan henteu ngabahayakeun kasalametan pribadi sareng alat periferal.

4.High tegangan isolasi switch runtuyan operasi

(1) Runtuyan operasi Power-off: (a) pegatkeun sambungan saklar hawa cabang-tegangan low, (b) switch isolating.(c) Pegatkeun sambungan saklar utama tegangan low.(d) Pegatkeun sambungan switch oli tekanan tinggi.(e) Pegatkeun sambungan disconnector tegangan tinggi.
(2) Runtuyan operasi transmisi kakuatan sabalikna tina runtuyan gagalna kakuatan.

5. Low-tegangan switch runtuyan operasi:

(1) Runtuyan operasi pareum: (a) Pegatkeun sambungan saklar hawa cabang tekanan rendah sareng panyambungna.(b) Pegatkeun sambungan saklar utama tegangan low.
(2) Urutan transmisi kakuatan sabalikna tina gagalna kakuatan.

6. Sarat distribusi kakuatan kabinét distribusi kakuatan kedah langkung ageung tibatan paménta kakuatan anu saleresna.Daya sabenerna ngan bisa dianggap salaku 80% tina kakuatan sakabéh kabinét distribusi kakuatan.