TM Series -High Caang High Kontras Led Screen

Katerangan pondok:

Ultra-ipis + Ultra-cahaya
Struktur Adsorpsi gantung
Gancang Troubleshooting
Rupa-rupa wangun bisa diwangun


Rincian produk

Tag produk

rinci produk

Siling Nyaéta Témbok Pidéo Fitur Anyar!

Siling Nyaéta Témbok Pidéo Fitur Anyar!
Éta bisa dioperasikeun ku kadali jauh jeung maranéhna boga design.At husus sarta elegance.At lokasi tunggal, anjeun bakal nempo versi ieu nyadiakeun genah keur kaperluan gudang.Ieu teh pangalusna pikeun maranéhanana anu hoyong genah tina layar projector badag.Similarly, aranjeunna sarua dipikacinta ku jalma anu boga badag, wewengkon semi-permanén bakti ka layar. Ieu bisa dipasang dina lantai, témbok atawa siling.
A fitur pisan metot nyaéta yén versi siling-dipasang ogé bisa recessed kana ceilings.This bakal mastikeun yén pemirsa moal meunang sagala gagasan ngeunaan ayana layar.
Pencahayaan kana acara anjeun penting pisan sareng sering ditingali.Perhatian kana detil ngajadikeun bédana antara hiji acara rata jeung hiji luar biasa.Pencahayaan langkung seueur tibatan ngan ukur masihan sorotan kana pamaen anjeun, ieu ngajantenkeun suasana, nampilkeun kontén pidéo & tiasa dianggo babarengan sareng elemen arsitéktur ogé perlengkapan dinamis pikeun ngajantenkeun pangalaman visual anu bakal ngajantenkeun tamu anjeun kagum.

1.Thickness ukur 5,9 cm, ultra-ipis, ultra-lampu, cocog pikeun kanopi construction.Suspension struktur adsorption, sakabeh instalasi tanpa screw a, ngawangun super gancang, screws kurungan pilihan, aman tur solid.Save spasi transportasi jeung ongkos kuli.

2.Fast kasulitan-shooting, unggal layar ieu struktur ditunda bebas, bisa gancang miceun sagala layar pikeun ngajawab dina loka failure.Build jangkungna sawenang bisa adjustment, struktur gantung layar, bisa disaluyukeun jeung jangkung béda.

3.Light, ipis, gantung kaunggulan struktur bisa diwangun kalayan sagala layar melengkung, layar kanopi jeung tipe séjén layar ngawangun.

Aplikasi

application (1)
application (2)
application-31
application-41

Parameter Téknis

Parameter Téknis Series TM
Pitch piksel (mm) 3.98 3.98 3.98 4.98
Struktur Piksel (SMD) SMD2020 SMD2020 SMD2020 SMD2020
Ukuran modul (mm) 320 × 160 256 × 256 256 × 128 320 × 160
Resolusi modul (titik) 80×40 64 × 64 64×32 64×32
Ukuran Kabinet (mm) 640 × 640 × 52 768×512×52 768×512×52 640 × 640 × 52
Resolusi Panel 160 × 160 192 × 128 192 × 128 128 × 128
Kapadetan Piksel (Titik/㎡) 63130 63130 63130 40322
Caang 1000-1200 800-1000 1000-1300 1200
Skala kulawu 16 bit 16 bit 16 bit 16 bit
Bahan Panel Komposit Polimér ABS
Beurat Kabinet 7 6.8 6.8 7
Warna Hideung Hideung Hideung Hideung
Magnét Magnét 120 kg 120 kg 120 kg 120 kg
Refresh Aate ≧1200 ≧1200 ≧1200 ≧1200
Kabinet Flatness (mm) 0,1 MM 0,1 MM 0,1 MM 0,1 MM
Tegangan Gawé (V) 200-240 200-240 200-240 200-240
Suhu operasi -10~40 -10~40 -10~40 -10~40
Kalembaban operasi 10-95 10-95 10-95 10-95
Saumur hirup 100000 jam 100000 jam 100000 jam 100000 jam
Peunteun IP IP40/IP21 IP40/IP21 IP40/IP21 IP40/IP21
Sudut Témbongkeun H: 140 ° V: 120 ° H: 140 ° V: 120 ° H: 140 ° V: 120 ° H: 140 ° V: 120 °
Daya Rata-rata (W/㎡) 300 300 300 280
Daya Puncak (W/㎡) 500 500 500 500
Modeu nyetir 1/20 1/32 1/16 1/16

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali