GY Series-500 -High Refresh Stabil Performance Rental LED Screen

Katerangan pondok:

1. Stabilitas Tinggi
2. Gampang ngalereskeun
3.Wide Viewing Angle
4. Pilihan Curving


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Pasar tampilan LED outdoor global utamana didorong ku paménta soaring pikeun téhnologi visualisasi interaktif pikeun myriad aplikasi kaasup tembok video, scoreboards, papan iklan, papan perimeter, sarta layar stadion.Ditambahkeun sareng ieu, paménta pikeun tampilan eusi anu disesuaikan sareng dinamis nganggo téknologi tampilan canggih anu gaduh efisiensi énergi anu langkung luhur, mangrupikeun faktor konci anu ningkatkeun pasar tampilan LED luar.Kamajuan téknologi dina pidéo pidéo nyababkeun pamekaran papan tanda resolusi luhur, anu beuki diadopsi pikeun tampilan interaktif dina sagala rupa acara.

Jumlah naékna acara sapertos konser langsung, kagiatan promosi merek, sareng acara olahraga di sababaraha daérah maju sareng berkembang parantos nyababkeun paménta téknologi tampilan LED luar.Salajengna, panerapan tampilan LED luar dirangsang ku kamampuanana pikeun nyayogikeun kontén khusus dina rupa-rupa aplikasi sapertos apdet cuaca, skor pertandingan, sareng ngalirkeun warta langsung.

rinci produk

GY series-500 (1)

Desain minimalis:kinerja unggul, super ongkos-éféktif, alat gede pikeun pagelaran panggung tur instalasi tetep.

Pangropéa modul:rojongan modul hareup jeung deui disassembly tur pamaliharaan, nyimpen waktu jeung usaha.

GY series-500 (2)
GY series-500 (3)

Unit kontrol modular:catu daya jeung kartu kontrol anu ngumpul dina kompartemen kontrol, nu bisa dibongkar jeung diganti pikeun pangropéa ku diri mun anjeun sapatemon kasalahan, basajan tur efisien.

Konci curvature pilihan:konci curvature pilihan, kreatif ngawangun sagala rupa épék ngawangun.

GY series-500 (4)
GY series-500 (5)

Sababaraha desain anti tabrakan pikeun ngajagi layar, nyingkahan manik lampu sareng manjangkeun umur layar.

Pangaruh pamasangan kreatif:bisa dicampurkeun pikeun ngawangun éfék ngawangun multi-kombinasi

GY series-500 (6)

Kinerja stabil:Layarna gancang dipasang, datar sareng efisien sareng stabil, anu ditampi ku para nasabah di sakuliah dunya.

GY series-500 (7)
GY series-500 (8)

Aplikasi

GY series-500 (9)
GY series-500 (10)

Parameter Téknis

GY-seri runtuyan interval leutik
Nyeken 1/32 1/21 1/16 1/16 1/13
Ukuran Panel (W * H * D) 500mm * 500mm * 75mm
Resolusi Panel 192*192 piksel 168*168 piksel 128*128 piksel 128*128 piksel 104*104 piksel
Beurat Panel 7,20 kg 7,60 kg
Bahan Kabinet alumunium
Konsumsi Daya Max ≤650w\㎡ ≤800w\㎡
Konsumsi Daya Rata ≤325w\㎡ ≤400w\㎡
Sudut Témbongkeun H: 160 ° V: 160 ° H: 160 ° V: 160 °
Refresh Aate 3840Hz
Skala kulawu 14-16 bit
Peunteun IP IP30 IP65
Kalembaban operasi 10% -60% RH 10% -90% RH
Suhu operasi -20 ℃ ~ + 45 ℃
Max.Tumpukkeun 12m
Max. Ngagantung 12m
Kurva (Opsional) -10°~+10°
Saumur hirup 50.000 (H)
Panyimpenan Temp / kalembaban -40 ℃ ~ + 60 ℃; 10% -60% RH

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali