JR Series -Indoor outdoor High-Density Mobile Rental Led Tampilan

Katerangan pondok:

1.Module design embedded bisa instalasi gampang.Éta tiasa ningkatkeun efisiensi pamasangan sareng ngirangan biaya tenaga kerja.
2.The design pull-loop tina catu daya gampang ngabongkar, bisa dijaga ti hareup jeung tukang.
3.Patented design panyalindungan sudut sabudeureun kabinet muterkeun hiji peran pelindung tinggi dina layar.
4.Mibanda konci sudut-precision tinggi na bisa dipaké salaku layar melengkung.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

JR seiries (1)

Desain modular minimalis
Desain dipasang modul
Desain modular unit kontrol
Desain kasus lightweight
Desain panyalindungan quadruple

Panjelasan Produk

pangajén desain iF Jerman
Jérman Beureum Dot Award
Cina Kontemporer Good Design Award
Penghargaan Emas Kompetisi Desain Industri Piala Walikota Qingdao
Pérak Award Kompetisi Desain Industri Piala Walikota Qingdao
2019 Cina Top 10 Layar Rental LED Paling Ngembang Brand
2021 Cina urang Top 10 Tari LED na Rental layar merek

rinci produk

Desain minimalis: ngaluarkeun laju gagalna tina sudut pandang desain, ngan pikeun produk anu langkung stabil.

jr
jr (2)

Kacida terintegrasi pikeun desain modular, sahingga gampang dipasang, ngahemat tanaga gawé, ningkatkeun efisiensi kerja, tiasa janten layar datar atanapi layar melengkung ± 5 ° sareng ± 10 °, janten tiasa diwangun dina seueur bentuk kreatif dumasar kana suasana pamandangan. dina pintonan badag, acara, festival musik jeung kagiatan rental séjén.

Desain Modular & Pangropéa Gampang Pangropéa hareup sareng pungkur pinuh, cocog pikeun pangropéa dina kaayaan anu béda.

JR seiries (5)

Quadruple design anti tabrakan, panyalindungan éféktif pikeun manjangkeun pamakéan umur ngajakan.

jr
JR seiries (7)

Fungsi panyalindungan sudut muterkeun hiji peran éféktif dina ngajaga-precision tinggi layar pitch leutik.

Desain dipasang modul
Desain lightweight pikeun instalasi hiji-lalaki na ngabongkar, ngahemat waktos sareng biaya kuli.

JR seiries (8)
jr (2)

The pamungkas lightweight, sakabeh kabinét téh torek jeung thinner, ngan dina 11kg pikeun 500 * 1000mm beurat kabinét urang.

Kontrol tampilan desain modul pamisahan, laju ngungkulan éféktif jeung gancang.

JR-seiries-11

Test hiji-rampa, desain kartu leutik pikeun sistem kontrol: Hiji-rampa situs gawé fungsi test pikeun gancang ngadeteksi gagalna layar.Bin kontrol design kartu leutik leuwih singket, leuwih stabil.

JR seiries (12)
JR seiries (13)

Konci melengkung opsional, ngawangun kelengkungan di jero sareng luar.

Stacking jeung nongkrong Sistim sadia

JR seiries (14)
JR seiries (15)
JR01

Konfigurasi refresh tinggi 3840HZ, nyieun gambar-definisi tinggi, paduli telepon sélulér, kaméra shooting, euweuh ripples cai, moiré.

jr

Aplikasi

application (2)
JR seiries (19)

Parameter Téknis

JR-seri parameter Téknis
Pitch piksel 2,6 mm 2,97 mm 3,91 mm 3.91mm (luar) 4.81mm (luar)
LED SMD1515(Hideung) SMD2020 SMD2020 SMD1921 SMD1921
Kapadetan piksel 147456piksel\㎡ 112896piksel\㎡ 65536piksel\㎡ 65536piksel\㎡ 43264piksel\㎡
Caang 800-1200nits 4000-4500nits 3500-4000nits
Suhu Warna 6500-9500k
Nyeken 1/32 1/21 1/16 1/16 1/13
Ukuran Panel (W * H * D) 500mm * 500mm * 75mm / 500mm * 1000mm * 75mm
Resolusi Panel 192*192 piksel / 192*384 piksel 168 * 168 piksel / 168 * 336 piksel 128 * 128 piksel / 128 * 256 piksel 128 * 128 piksel / 128 * 256 piksel 104*104 piksel/ 104*208 piksel
Beurat Panel 5,4 kg / 11 kg 5,8 kg/11,4 kg
Bahan Kabinet alumunium
Konsumsi Daya Max ≤650w\㎡ ≤800w\㎡
Konsumsi Daya Rata ≤325w\㎡ ≤400w\㎡
Sudut Témbongkeun H: 160 ° V: 160 ° H: 160 ° V: 160 °
Refresh Aate 3840Hz
Skala kulawu 14-16 bit
Peunteun IP IP30 IP65
Kalembaban operasi 10% -60% RH 10% -90% RH
Suhu operasi -20 ℃ ~ + 45 ℃
Max.Tumpukkeun 12m
Max. Ngagantung 12m
Kurva (Opsional) -10°~+10°
Saumur hirup 50.000 (H)
Panyimpenan Temp / kalembaban -40 ℃ ~ + 60 ℃; 10% -60% RH

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali