JS runtuyan-960 -Multi-kombinasi Digital Advertising Témbongkeun

Katerangan pondok:

1. Luar / waterproof
2.Die-tuang bisi alloy magnésium
3. Tampilan HD - 3840Hz
Desain 4.Special pikeun dissipation panas

Tipe: P2.5/P4/P5/P6/P8/P10


Rincian produk

Tag produk

rinci produk

JS series-960 (1)

Pamasangan tetep outdoor, cocog pikeun pangwangunan layar LED badag di lingkungan.Instalasi gancang, kinerja waterproof alus sarta hirup layanan panjang.

Kabinét kinerja tinggi - Kakuatan anu cukup luhur, résistansi korosi anu saé

Kabinet dijieunna tina paeh-casting magnésium alloy aluminium pikeun mastikeun flatness jeung kakuatan layar, sahingga leuwih aman tur leuwih stabil dina pamakéan.

Dina waktos anu sami, beurat anu langkung hampang (29kg / m2) ngahémat biaya instalasi tenaga kerja sareng struktur instalasi.

Perlakuan husus dina beungeut kabinet: Éléktroforésis + nyemprot panyalindungan ganda pikeun mastikeun résistansi korosi alus, teu sieun angin outdoor sarta hujan.

JS series-960 (2)

Desain pinuh enclosed, teu kudu salempang ngeunaan layar erosi uap cai, dustproof, waterproof sarta anti korosi, tingkat panyalindungan ngahontal urut IP65 sanggeus IP54, sanajan encountering hujan badag ogé bisa ngajalankeun lancar.

JS series-960 (3)
JS series-960 (4)
JS series-960 (5)

Kabinét berprestasi tinggi - jinis desain dissipation panas anu unik, teu aya kipas pikeun katenangan pikiran

penampilan gaya minimalis modern, dibandingkeun jeung kabinét basajan tradisional dina pasaran, sakabéhna leuwih geulis tur recognizable.

Desain dissipation panas unik greatly ningkatkeun aréa dissipation panas tina panutup tukang bisi jeung ningkatkeun kapasitas dissipation panas, jadi sanajan dina lingkungan-suhu luhur, éta masih bisa dianggo normal.

Desain jempé tanpa kipas, bébas tina bising, langkung sepi sareng katenangan pikiran

Kabinet pikeun pangropéa deui kalawan desain panto ganda, leuwih merenah pikeun perbaikan.

JS series-960 (6)
JS series-960 (7)

5500nits kacaangan, sarta posisi instalasi béda, pikeun ngahontal Rendering gambar sampurna sarua.

7000:1 rasio kontras ultra-luhur sareng warna anu terang, anu tiasa langkung sampurna nganyatakeun kualitas gambar definisi luhur sareng warna anu beunghar.

JS series-960 (8)

Kénca jeung katuhu cecekelan + luhur mawa desain cecekelan, situs instalasi penanganan leuwih merenah tur aman.

JS series-960 (9)

tampilan HD - 3840Hz ultra-high frékuénsi Anyarkeun

Frékuénsi super refresh standar 3840Hz ngajadikeun layar stabil tanpa labuh atanapi pigura garis flash nalika mintonkeun obyék gerak-speed tinggi, mastikeun pangalaman nempoan alus tur nyaman.

PK

Aplikasi

application
JS series-960 (11)

Parameter Téknis

JR-seri parameter Téknis
Pitch piksel 2,6 mm 2,97 mm 3,91 mm 3.91mm (luar) 4.81mm (luar)
LED SMD1515(Hideung) SMD2020 SMD2020 SMD1921 SMD1921
Kapadetan piksel 147456piksel\㎡ 112896piksel\㎡ 65536piksel\㎡ 65536piksel\㎡ 43264piksel\㎡
Caang 800-1200nits 4000-4500nits 3500-4000nits
Suhu Warna 6500-9500k
Nyeken 1/32 1/21 1/16 1/16 1/13
Ukuran Panel (W * H * D) 500mm * 500mm * 75mm / 500mm * 1000mm * 75mm
Resolusi Panel 192*192 piksel / 192*384 piksel 168 * 168 piksel / 168 * 336 piksel 128 * 128 piksel / 128 * 256 piksel 128 * 128 piksel / 128 * 256 piksel 104*104 piksel/ 104*208 piksel
Beurat Panel 5,4 kg / 11 kg 5,8 kg/11,4 kg
Bahan Kabinet alumunium
Konsumsi Daya Max ≤650w\㎡ ≤800w\㎡
Konsumsi Daya Rata ≤325w\㎡ ≤400w\㎡
Sudut Témbongkeun H: 160 ° V: 160 ° H: 160 ° V: 160 °
Refresh Aate 3840Hz
Skala kulawu 14-16 bit
Peunteun IP IP30 IP65
Kalembaban operasi 10% -60% RH 10% -90% RH
Suhu operasi -20 ℃ ~ + 45 ℃
Max.Tumpukkeun 12m
Max. Ngagantung 12m
Kurva (Opsional) -10°~+10°
Saumur hirup 50.000 (H)
Panyimpenan Temp / kalembaban -40 ℃ ~ + 60 ℃ ; 10% -60% RH

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali