NH Series -Ultra-High Kontras HDR-Aktipkeun Ultra-Low Latency Stage Rental Display

Katerangan pondok:

1.Dileler Jerman Beureum Dot Award, IF Award, Cina Good Design Award jeung sajabana
2.Specially dirancang pikeun pasar tinggi-tungtung di Éropa jeung Amérika.
3.Bottom desain anti tabrakan, pikeun nyegah handap manik lampu nabrak
4. High-tungtung fungsi tampilan LCD (opsional)


Rincian produk

Tag produk

rinci produk

Dileler Jerman Red Dot Award, IF Award, Cina Good Design Award jeung saterusna.

Dirancang khusus pikeun pasar high-end di Éropa sareng Amérika.

nh
nh (2)
nh (3)

Desain Modular & Pangropéa Gampang
Pangropéa hareup sareng pungkur pinuh, cocog pikeun pangropéa dina kaayaan anu béda.

nh (4)

Unit kontrol modular pikeun ngungkulan gancang tina kakuatan jeung kartu kontrol

Sababaraha desain anti tabrakan pikeun nyegah manik lampu nabrak

nh (5)

Desain struktur kabinét anu stabil sareng dipercaya, pinuh nyumponan sarat tampilan lantai.

nh (6)

Pamikiran desain sadayana-buleud, desain bunder anu wani, konfigurasi chip high-end, kinerja produk stabil, posisi pasar high-end di Éropa sareng Amérika Serikat.

nh (7)

Dileler Jerman Red Dot Award, IF Award, Cina Good Design Award, jsb.

Dirancang khusus pikeun pasar high-end di Éropa sareng Amérika.

Desain Modular & Pangropéa Gampang

Unit kontrol modular pikeun ngungkulan gancang tina kakuatan jeung kartu kontrol

Fungsi tampilan LCD High-end (opsional)

nh-5
nh (8)

Ngonci padet tur dipercaya, ngarojong gantung na stacking konstruksi

nh (9)

Rojongan konci ujung lempeng tur konci curvature, bisa kalawan bébas deployed ngagunakeun

Ngonci padet tur dipercaya, rojongan pikeun nongkrong na seating stacking

NH (17)
application

Kacaangan rendah, abu luhur sareng refresh tinggi, gambar stabil, teu aya ripple, teu aya kedip-kedip, gambar jelas, pangalaman visual langkung nyaman

NH (19)

Laju refresh ultra-luhur 3840Hz ngajadikeun layar stabil tanpa labuh atawa pigura garis flash nalika mintonkeun obyék gerak-speed tinggi, mastikeun hipu tur nyaman visuals ngareureuwas.

NH (20)
NH (21)

Aplikasi

NH (22)
NH (23)
active (1)
active (2)

Parameter téknis

NH-seri runtuyan interval leutik
Pitch piksel 2,6 mm 2,97 mm 3,91 mm 3.91mm (luar) 4.81mm (luar)
LED SMD1515(Hideung) SMD2020 SMD2020 SMD1921 SMD1921
Kapadetan piksel 147456piksel\㎡ 112896piksel\㎡ 65536piksel\㎡ 65536piksel\㎡ 43264piksel\㎡
Caang 800-1200nits 4000-4500nits 3500-4000nits
Suhu Warna 6500-9500k
Nyeken 1/32 1/21 1/16 1/16 1/13
Ukuran Panel (W * H * D) 500mm * 500mm * 75mm / 500mm * 1000mm * 75mm
Resolusi Panel 192*192 piksel / 192*384 piksel 168*168 piksel / 168*336 piksel 128 * 128 piksel / 128 * 256 piksel 128 * 128 piksel / 128 * 256 piksel 104*104 piksel/ 104*208 piksel
Beurat Panel 7,20 kg / 12,8 kg 7,60 kg / 13,2 kg
Bahan Kabinet alumunium
Konsumsi Daya Max ≤650w\㎡ ≤800w\㎡
Konsumsi Daya Rata ≤325w\㎡ ≤400w\㎡
Sudut Témbongkeun H: 160 ° V: 160 ° H: 160 ° V: 160 °
Refresh Aate 3840Hz
Skala kulawu 14-16 bit
Peunteun IP IP30 IP65
Kalembaban operasi 10% -60% RH 10% -90% RH
Suhu operasi -20 ℃ ~ + 45 ℃
Max.Tumpukkeun 12m
Max. Ngagantung 12m
Kurva (Opsional) -10°~+10°
Saumur hirup 50.000 (H)
Panyimpenan Temp / kalembaban -40 ℃ ~ + 60 ℃ ; 10% -60% RH

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali