QC Series -Wide View Angle Stadion Olahraga outdoor Dipingpin layar

Katerangan pondok:

Perlindungan Tinggi & Résistansi Dampak
Waterproof + dustproof + kaamanan + reliabilitas
Pangalaman Hugging Perspéktif Badag
Caang High
Pamasangan Gampang


Rincian produk

Tag produk

fitur produk

Sudut panempatan fléksibel: desain bracket terpadu, bisa flexibly ditempatkeun dina sagala sudut needed.High protection、impact résistansi: anti tabrakan kapas panyalindungan topeng lemes, panyalindungan éféktif tina ruksakna awak layar handapeun dampak-speed tinggi ball.Waterproof、 dustproof, kaamanan jeung reliabilitas: leuwih IP65 tingkat panyalindungan, waterproof, dustproof, panyalindungan UV, pikeun mastikeun yén pamakéan sagala lingkungan outdoor kasar tanpa gangguan.

Pangalaman hugging sudut pandang ageung: sudut pandang lega 160 ° horisontal sareng vertikal, henteu masalah ti mana posisi sareng sudut panongton pikeun lalajo, gambar definisi tinggi tanpa tungtung maot pikeun ditingalikeun.
Kacaangan tinggi, gambar jelas: layar pangadilan outdoor kalawan kacaangan leuwih ti 5000CD/M², bisa otomatis disaluyukeun nurutkeun wewengkon instalasi atawa sacara manual disaluyukeun kacaangan luyu.
Gampang dipasang, gampang dibawa: terpadu deui narik desain bracket, teu perlu parabot profésional nalika maké ngan tarik bracket handap pikeun ngarojong dina rel taneuh.Gampang ngabongkar sareng ngangkut, ngahémat waktos sareng usaha.
panongton lega, nilai publisitas tinggi: pikeun soccer, baskét, kaulinan voli jeung acara olahraga sejenna atawa gatherings badag malem tampilan LED, mawa panongton hiji salametan visual dina waktos anu sareng ogé pikeun ningkatkeun pidangan pangaruh iklan bisnis.

application (111)

Aplikasi

application (1)
application (2)

Parameter Téknis

QC Series Parameter Téknis
LED P2 / P2.5 / P4 / P5 / P6.67 / P8 / P10
Ukuran 960mmX960mmX95mm/960mmX960mmX144mm(kabinét stadion)
Ukuran modul (mm) 320mmX160mm
Beurat 11.8kg (panto magnésium/Teu kalebet suite sareng catu daya)
17,8kg (kabin stadion/panto magnésium/Henteu indude sulte sareng catu daya)
Bahan alloy magnésium
Nomer suite kabinét tunggal 18 modul per kabinét
Pamasangan Crane girder hoisting sarta instalasi tetep
Warna Hideung
Lingkungan gawé Boh indoor jeung outdoor
asesoris baku 3 handles.2 doors.2 positioning pin,2 papan instalasi listrik,1 narima papan kartu,1.3 Nyambungkeun potongan,4 konci gancang

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali