Solusi

Panggung Rental LED Témbongkeun

Sewa acara LED parantos janten barang anu paling ageung sareng seueur dianggo dina sadaya ranté item acara LED.Nepi ka akhir-akhir ieu, kalayan kamajuan bisnis sosial sareng minat pasar anu ageung pikeun layar presentasi, acara sewa LED tumbuh gancang.

Dina jaman téhnologi, loba barang LED geus diwanohkeun pikeun mempermudah host dina ngatur sagala rupa acara suksés tur merenah.Salah sahiji alat éléktronik sapertos nyaéta témbok pidéo LED.Kalayan bantosan pidéo, pidangan nyandak alih industri acara langsung & ngawangun merek ogé ngiringan pamirsa sapertos henteu kantos.Masarakat anu resep kana téknologi, tampilan digital mangrupikeun solusi anu pangsaéna nalika bersaing pikeun perhatian balaréa pikeun panggung atanapi nganteurkeun acara perusahaan anu pikaresepeun.Acara & pameran langsung muncul salaku strategi pamasaran luhur pikeun perusahaan & merek.Kajadian-kajadian khusus ieu nyayogikeun alat-alat anu kualitas luhur, lirén pikeun ngajantenkeun acara anu émut & canggih.

qingan
qingan

Layar LED tiasa nawiskeun panyadia produksi acara alat anu fleksibel pikeun nyiptakeun FX visual anu pikaresepeun anu sacara signifikan tiasa ningkatkeun daya tarik visual pikeun hiji acara.Pintonan LED touring tiasa nawiskeun tingkat fungsionalitas kreatif anu unik pikeun pilihan desain anu henteu terbatas pikeun nampung pamundut pengendara sareng ningkatkeun nilai produksi hiji acara.
Tembok pidéo LED dirarancang pikeun portabel sareng skalabel kalayan pilihan jero ruangan sareng luar pikeun nampung aplikasi acara naon waé.Tembok pidéo LED anu fleksibel, siap tur tiasa nawiskeun sababaraha pilihan panyebaran anu mastikeun efisiensi tanaga kerja sareng kalenturan pikeun nampung sababaraha desain panggung sareng set.

Tembok pidéo LED nganteurkeun gambar mulus skala ageung dina sagala rupa kaayaan lingkungan.Cocog pikeun acara, konsér, tur, sareng pagelaran.Tembok pidéo LED nyayogikeun pangguna, pangatur acara atanapi seniman kamampuan pikeun nampilkeun gambar, téks, pidéo, sareng feed kaméra pikeun ngalibetkeun pamiarsa.Kalayan paningkatan paménta pikeun LED dina acara langsung, témbok Video LED mangrupikeun pangropéa anu rendah, biaya-éféktif, solusi anu fleksibel anu tiasa nyayogikeun ROI jangka panjang pikeun panyadia produksi sareng imah sewa.

Solusi LED Touring sareng Kalenturan sareng Fungsi anu Teu Ditandingkeun

application (3)

Layar LED mangrupikeun salah sahiji alat éléktronik anu gaduh pangaruh anu paling ageung dina saluran Digital Signage, dimana data, inpormasi, gambar, pidéo, sareng sajabana tiasa ditampilkeun.Dampak tina jinis layar ieu aya dina ukuran anu béda-béda, diantarana kami nyorot format raksasa anu biasa dianggo dina fasad mall balanja sareng gedong, atanapi dina unsur struktural sapertos sasak, arches, kolom ukuran anu ageung sareng sinyalna visual. lokasina di alun-alun, taman, avenues, jsb Ieu oge mungkin migunakeun aranjeunna dina spasi interior nu ciri fisik ngahontal dampak hébat nu ampir salawasna ngagabungkeun jeung arsitéktur sarta éstétika loka, adapting kana karakteristik bentuk sarua jeung asalna. jeung inohong bener captivating.
Panggunaan anu paling sering pikeun Pintonan LED nyaéta: pariwara sareng eusi pariwara, indikator ékonomi, kaayaan cuaca, sareng anu sanésna.Kualitas Pintonan LED ditangtukeun ku "Pitch", anu dasarna diwangun ku jarak (dina milimeter) anu aya antara dioda LED anu aya dina unggal panel.Jarak anu langkung alit, éta dianggap yén kualitas layar langkung luhur, sabab ngahontal résolusi anu langkung saé dina gambar anu ditampilkeun.

Layar LED tiasa nawiskeun panyadia produksi acara alat anu fleksibel pikeun nyiptakeun FX visual anu pikaresepeun anu sacara signifikan tiasa ningkatkeun daya tarik visual pikeun hiji acara.Pintonan LED touring tiasa nawiskeun tingkat fungsionalitas kreatif anu unik pikeun pilihan desain anu henteu terbatas pikeun nampung pamundut pengendara sareng ningkatkeun nilai produksi hiji acara.
Tembok pidéo LED dirarancang pikeun portabel sareng skalabel kalayan pilihan jero ruangan sareng luar pikeun nampung aplikasi acara naon waé.Tembok pidéo LED anu fleksibel, siap tur tiasa nawiskeun sababaraha pilihan panyebaran anu mastikeun efisiensi tanaga kerja sareng kalenturan pikeun nampung sababaraha desain panggung sareng set.
Tembok pidéo LED nganteurkeun gambar mulus skala ageung dina sagala rupa kaayaan lingkungan.Cocog pikeun acara, konsér, tur, sareng pagelaran.Tembok pidéo LED nyayogikeun pangguna, pangatur acara atanapi seniman kamampuan pikeun nampilkeun gambar, téks, pidéo, sareng feed kaméra pikeun ngalibetkeun pamiarsa.Kalayan paningkatan paménta pikeun LED dina acara langsung, témbok Video LED mangrupikeun pangropéa anu rendah, biaya-éféktif, solusi anu fleksibel anu tiasa nyayogikeun ROI jangka panjang pikeun panyadia produksi sareng imah sewa.

图片13
application-5

Billboard Digital pikeun Komunikasi Perusahaan

Billboard Digital mangrupikeun alat anu saé anu ngagentos kertas tradisional atanapi papan iklan gabus sareng layar digital. Kanggo ieu, potongan animasi dinamis dianggo, boh kalayan gambar grafis atanapi bahan audiovisual.
Anjeun ogé tiasa nganggap panggunaanana pikeun publikasi laporan penjualan, indikator pertumbuhan perusahaan, laporan ngeunaan tindakan tanggung jawab sosial, sareng seueur deui anu anjeun anggap perlu pikeun tetep terang sadayana organisasi ngeunaan éta.Lokasi papan reklame gumantung kana daérah sareng pamirsa anu anjeun hoyong angkat, sareng anjeun bahkan tiasa ngabagi eusi pikeun tiap papan iklan anu dipasang.Paling dipikaresep anjeun boga jejer nu dipikaresep gede dina spasi produksi operasional dibandingkeun batur kayaning kantor administrasi atawa wewengkon umum kayaning koridor jeung wewengkon sosial.

Puseur kontrol

Dina dunya bisnis anu canggih ayeuna, penting pikeun ngukur sareng ngontrol sadaya anu urang laksanakeun pikeun nyandak kaputusan anu gancang sareng akurat.
Kalayan Pusat Kontrol anjeun gaduh total ngawaskeun operasi sacara real waktos.Ngaliwatan sababaraha data sareng inpormasi input tiasa ditingali.

EXIBITION

Incorporating hiji tampilan video LED kana stan tradeshow Anjeun bisa nyadiakeun skala badag dinamis, solusi eye-catching nu ngahartikeun brand Anjeun di lantai.Pintonan pidéo LED nawiskeun kalenturan anu teu aya watesna pikeun nyiptakeun tampilan digital dinamis anu nangtung tina kompetisi sareng nawiskeun unsur digital interaktif anu tiasa ngalibetkeun hadirin.Desain modular panél pidéo LED anu ngawangun témbok LED nawiskeun skalabilitas anu henteu terbatas.
Pintonan LED Tradeshow dirancang pikeun portabel sareng skalabel kalayan poténsi desain unik anu tiasa ngahijikeun unsur desain stan anu mulus.Kamungkinan pemasangan anu fleksibel mastikeun investasi anjeun tiasa nyayogikeun tulangan visual anu wani pikeun sababaraha desain stan dina jangka panjang.
Nganteurkeun gambar anu jelas sareng mulus dina kaayaan cahaya ambient, témbok LED bébas tina bezzles anu katingali sering dipendakan sareng témbok pidéo anu diwangun ku monitor LCD.Kamampuhan digital sareng desain modular ngajantenkeun témbok Video LED janten pangropéa anu murah, biaya-éféktif, solusi anu fleksibel pikeun kapamilikan paméran sareng inventaris nyéwa pikeun bumi paméran anu ngagaduhan kauntungan jangka panjang.

Tembok Pidéo

Tembok Video mangrupikeun solusi idéal pikeun rohangan sareng permukaan anu ageung.
Jenis layar ieu tiasa diadaptasi ka daérah anu béda-béda, kitu ogé kualitas gambar anu keuna nalika ningalikeun eusi informatif, promosi atanapi ambiéntasi, nyiptakeun pangalaman visual anu kuat.
Biasana ogé ngagunakeun Tembok Pidéo di Pusat Kontrol, pikeun ngawaskeun, nyukcruk, sareng kagiatan sanésna.Dina Digital Signage geus ilahar pikeun nerapkeun Video Walls pikeun sakabéh jenis industri.

application (2)
qinan

Fungsi tampilan kreatif sareng ngaropéa

Beda sareng Layar Datar, Tampilan Melengkung ngahasilkeun pangalaman visual anu luar biasa anu ngajantenkeun pamiarsa langkung jero ku ningalikeun kontén hiper-réalistis anu ngamangpaatkeun kaunggulan ieu, tanpa distorsi visual atanapi jarak.

Creative and customized1
Creative and Customized2
Creative and Customized3