T Series -Indoor Instalasi Maneuh Transparan Led Screen

Katerangan pondok:

instalasi 1.Fast
2. Transparansi
3. Kamampuh Curving
4.Ultra Light Beurat


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Layar transparan LED mangrupikeun jinis tampilan LED transparan anyar, anu tiasa ngajantenkeun layar transparan sapertos kaca, ngajaga transparansi sareng mastikeun kabeungharan sareng detil tampilan gambar dinamis.Ku alatan éta, alat tampilan interaktif layar transparan ngamungkinkeun pamaké pikeun raket nempo paméran di balik layar tur berinteraksi sareng informasi dinamis dina tampilan transparan.

Cai mibanda kaunggulan kontrol ganda telepon sélulér komputer, awan data, APP, jaringan Wi-Fi, jeung sajabana Mibanda kinerja konsisten, euweuh kedip-kedip, kontras tinggi, sudut nempoan super lega 160 derajat, sarta caang jeung warni.Layar transparan ngadopsi desain anu modular pisan.Catu daya anu disumputkeun sareng kartu panampi dirakit gancang, anu hampang tanpa struktur baja, sareng tiasa beroperasi pas dihubungkeun sareng pancaran cahaya 75%.

layar transparan LED bisa gampang disassembled tur dirakit kalawan modeu kontrol calakan, sarta fitur novél jeung tampilan transparan unik sarta rentang lega tina aplikasi komérsial bisa ngamajukeun ngembangkeun pasar iklan média massa.Sanggup achieving épék aplikasi kreatif sarta unik anyar dina konser, malem TV jeung hiburan skala badag, acara otomatis tur paméran high-end, kitu ogé peluncuran produk anyar skala badag, éta geus gancang jadi trend utama dina rental tampilan LED. pasar.

rinci produk

t series (1)

Kualitas gambar anu langkung saé, desain anu luhur

Pamasangan efisien

1000 × 1000 kabinét, struktur basajan, instalasi efisien

t series (2)
t series (3)

Pangropéa Minimalis

Modul pangropéa hareup, kabinét kakuatan snap-on, instalasi sareng perawatan anu gampang sareng gancang

Basajan sareng hampang

Desain kabinét hideung matte, kakuatan beam ukur 55mm lega, diwangun-di sambungan snap, beresih jeung rapih.

t series (4)
t series (5)

Ultra-lampu jeung ultra-ipis

Ringan sakumaha 10kg / sqm, kalayan kasus ipis 20mm

Pangropéa Minimalis

modul pangropéa hareup, snap-on pak kakuatan, instalasi tur pamaliharaan leuwih gampang tur gancang

t series (6)

Aplikasi

t series (7)
t series (8)
t series (9)
t series (10)

Parameter Téknis

T-seri parameter Téknis
LED P1.98 P2.97 P3.91 P7.82 P10.4 P15.6
Ukuran modul 500*125 500*125 500*125 500*125 500*125 500*125
Transparansi 40% 45% 50% 55% 65% 70%
Beurat Panel 6 6 6 6 6 6
Kandel 8 8 8 8 8 8
Pitch piksel 1.98*3.91 2.97*6.25 3.91*7.82 7.82*7.82 10.4*'10.4 15.625*15.625
Kapadetan piksel 131072 53760 32768 16384 9216 4096
Caang 800-2000 800-2500 1500-4500 1500-4500 1500-4500 1500-4500
Kasaragaman Chroma ± 0,003 ± 0,003 ± 0,003 ± 0,003 ± 0,003 ± 0,003
Sudut Témbongkeun 160 160 160 160 160 160
Komposisi piksel 1R1G1B 1R1G1B 1R1G1B 1R1G1B 1R1G1B 1R1G1B
Refresh Aate ≥1920 ≥1920 ≥1920 ≥1920 ≥1920 ≥1920
Konsumsi Daya Rata ≤200 ≤200 ≤200 ≤200 ≤200 ≤200
Konsumsi Daya Max ≤600 ≤600 ≤600 ≤600 ≤600 ≤600
Suhu operasi -20 ℃ -55 ℃ -20 ℃ -55 ℃ -20 ℃ -55 ℃ -20 ℃ -55 ℃ -20 ℃ -55 ℃ -20 ℃ -55 ℃
Kalembaban operasi 10%-90% 10%-90% 10%-90% 10%-90% 10%-90% 10%-90%
Modeu nyetir 14S 13S 16/8S 8S/4S 2S 2S

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali