V Series -Fine-Pitch Direct-View High-Performance Micro Led Display

Katerangan pondok:

1. Indoor pamandangan tampilan HD
kacaangan 2.Higher, kinerja leuwih cemerlang.
3.Full Pangropéa hareup
4.16: 9 Babandingan, Sambungan Nirkabel
5.Extremely Light & Langsing
6.High Gray Level Jeung Refresh Laju


Rincian produk

Tag produk

rinci produk

v series (1)

Runtuyan HD V jero rohangan: utamana dipaké pikeun nungtut pamandangan tampilan HD jero rohangan.

Super merenah hareup ningkatna jeung kinerja pangropéa, basajan tur gampang beroperasi.

v series (2)
v series (3)

Pamasangan modul standardized pamungkas, duanana merenah pikeun instalasi tur pamaliharaan.

v series (4)
v series (5)
v series (6)

Abu-abu luhur sareng sikat tinggi Rasio kontras ultra-luhur, stabilitas layar tampilan dinamis, teu aya ripple, teu aya kedip-kedip, ujung gambar anu jelas, pangalaman visual anu langkung nyaman.

Pangropéa langkung efisien: desain modul strip panjang, pangropéa sareng cangkir nyeuseup vakum pikeun narik pinuh.

v series (9)
v series (7)
v series (8)

Fitur

Sampurna 3-in-1
Sambungan modular anu terpadu pisan pikeun pagelaran anu langkung stabil sareng langkung gampang sareng langkung gancang.
Rasio Emas
16:9 rasio emas, ngagantian sampurna pikeun ukuran splicing LCD / DLP.
Idéntifikasi calakan
Sambungan matriks sinyal loop tertutup, posisi calakan, idéntifikasi otomatis, splicing otomatis
drive calakan
Kalawan kolom ka luhur, kolom handap fungsi diudar, kahiji-baris pamutahiran darkening, abu low off-warna jeung fungsi séjén
kinerja punjul
Kontras tinggi, refresh tinggi, sudut pandang ultra-lega, jeung
reliabiliti tinggi.

v series (10)

Frékuénsi nyegerkeun ultra 3840Hz, ngajantenkeun layar dina tampilan objék anu gerak-gancang, stabilitas layar tanpa aya garis kilat pigura, pikeun mastikeun visual anu hipu sareng nyaman.

v series (13)
v series (14)

pangalaman visual stunning

v series (15)

Aplikasi

Skénario aplikasi paréntah sareng pusat kontrol skala ageung

v series (16)

Skenario aplikasi fasilitas umum ageung

v series (17)
v series (18)

Ruang konferensi, pamandangan aplikasi stasiun TV

v series (20)
v series (19)

Parameter Téknis

V-seri parameter Téknis
LED P1.2 1.53 1.66 1.86 2 2.5
Struktur Piksel (SMD) 1010 1212 1212 1515 1515 1515
Komposisi piksel 1R1G1B
Pitch piksel (mm) 1.25 1.53 1.66 1.86 2 2.5
Kapadetan Piksel (Titik/㎡) 640.000 422.500 360.000 288.906 250.000 160000
Ukuran modul (mm) 320 (L) * 160 (W) * 15 (H)
Beurat modul (Kg) 0,526 0.418 0.494 0.486 0.427 0.374
Input Modul (V) 4.2 ~ 5
Daya Puncak Modul (W) ≤ 25
Kuantitas Beban Daya (Pcs) 6
Bahan Modul Pan PC
Resolusi modul (titik) 256 * 128 208 * 104 192 * 96 172 * 86 160 * 80 128*64
Modul Kabinet (Pcs) 2 * 3
Ukuran Kabinet (mm) 640 (L) * 480 (W) * 65 (H)
Beurat Kabinet (Kg) ≤ 7.5
Kabinet Flatness (mm) < 0.1
Wewengkon Kabinet(㎡) 0.3072
Bahan Kabinet Paéh casting aluminium
Modél Pangropéa Mode Kabéh pangropéa saméméh
Warna piksel tunggal / Calibration Caang Sumuhun
Kasaimbangan Bodas Caang (Nit) ≥ 500 (0~255 adjustable, hambalan adjustment 1)
Panyimpenan Data Calibration Sumuhun
Suhu Warna Standar (K) 6500(1000~9500 adjustable)
Laju Anyarkeun (Hz) ≥ 1920 ~ 3840
Sudut Témbongkeun ≥ 160 ° sudut pandang horizontal nangtung ≥160 °
Piksel Center simpangan ≤ 1,5%
Kasaragaman kacaangan ≥ 99%
Kasaragaman Chroma ± 0,003
Angka Pangolahan Warna (Bit) ≤ 16 Bit
Kacaangan Low &.High Gray Pangaruh Kacaangan pinuh ≤ 16Bit, kacaangan 20% ≤ 14bit
Frékuénsi Ngarobah Feame Gambar (Hz) 50 / 60
Babandingan Kontras 208.3340278
Modeu nyetir Nyetir Arus konstan
Modeu nyeken 1 / 64 1 / 52 1 / 48 1 / 43 1 / 40 1 / 32
Tegangan Gawé (V) 110 ~ 240V 50 ~ 60Hz
Daya Puncak (W/㎡) ≤ 600
Daya Rata-rata (W/㎡) 100 ~ 240
Suhu Panyimpenan (℃)&.Kalembaban (RH) -20 ℃ ~ 50 ℃ &.10% ~ 60%
Suhu Gawé (℃)&.Kalembaban (RH) -10 ℃ ~ 50 ℃ &.10% ~ 65%
Tingkat panyalindungan IP55
Kahirupan Gawé (Jam) 100.000
Gawé Suhu naékna Range (℃) ≤ 5
Modeu Pamasangan Pamasangan alas / pamasangan gantung / Angkat / pamasangan Arc, jsb
Sinyal &.Power Cadangan Ganda Pilihan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali