XR Series -3D Virtual Studio Bioskop Témbok Video

Katerangan pondok:

Dibandingkeun jeung film jeung televisi layar héjo, film jeung televisi bahan gancang robah, aktor nu dina adegan, immersion, rasa kuat immersion, leuwih rupa-rupa bentuk ekspresi, leuwih murah pikeun némbak, dampak visual leuwih ngareureuwas.


Rincian produk

Tag produk

rinci produk

XR nyaéta téhnologi komprehensif anu ngagunakeun prinsip sudut pandang pikeun baranahan rasa spasi tur tilu diménsi dina permukaan datar ngaliwatan tampilan LED salaku pamawa sarta elmu patali pikeun ngahontal efek pamandangan 3D nyata;Drama sareng iklan pilem sareng televisi berbasis XR janten beuki populer;

xr-1 (1)
xr-1 (1)
xr-1 (2)

Masalah anu aya dina fotografi tradisional

A. Nyeri titik shooting

xr-1 (1)

Jalur Scan

xr-1 (2)

Lapang Hideung

xr-1 (3)

Témbongkeun Angle distorsi

xr-1 (4)

Sudut pandang off-warna

B. Pain titik tampilan

xr-2 (2)

gamut warna kawates

xr-2 (1)

Reproduksi warna anu teu realistis

xr-2 (3)

Babandingan kontras handap

xr-2 (4)

Konsumsi kakuatan anu langkung luhur sareng ngahasilkeun panas

Solusi Refresh Tinggi

Tampilan LED nyegerkeun ultra luhur pikeun pilem sareng televisiNH-1000 Series

xr

Jieun tepat & Leuwih alus & Éndah

3840HZ frékuénsi refresh ultra-luhur, koreksi grayscale pinuh, kualitas gambar anca jeung realistis

application

Manajemén warna grayscale halus 22bit+

detail (1)

Merangsang kreativitas sarta gairah
brains luhung dina tampilan

Ningkatkeun pangalaman pangguna sareng ngirangan biaya pangguna bari ngahontal tampilan kualitas gambar tingkat luhur

Multi-view real-time adjustment warna

xr-4 (1)

Laju pigura tinggi + sinkronisasi jepret kaméra
-> Ngarengsekeun masalah garis scan sarta widang hideung

Input gambar asli

Paréntah posisi kaméra + Telepon témplat prasetél waktos nyata
Ngarengsekeun masalah sudut pandang off-warna na stitching fusi

xr-4 (2)
xr-4 (3)

Super 4K kalayan beban, simplify kana tampilan pamungkas

Langkung saluyu sareng presentasi gambar tina tampilan LED

xr-5 (1)

Input gambar aslina

xr-5 (2)

tampilan LED nampilkeun kacaangan maksimum

xr-5 (3)

Gambar saatos diolah ku algoritma mesin dinamis

Aplikasi

Studio maya LED loba dipaké, henteu ngan pikeun pilem layar badag jeung produksi televisi, tapi ogé bisa loba dipaké dina hirup kalawan barang, peluncuran produk anyar, adegan eusi live, nempokeun kanyataanana hirup, commentary mobil, studio calakan sarta pamandangan lianna.Salaku conto, studio virtual LED dilebetkeun kana studio calakan, ngalangkungan rohangan virtual, XR sareng téknologi inovatif anu sanés, ngarobih konstrain rohangan-waktos, ngamungkinkeun para tamu "datang" ka studio, sareng host pikeun ngamimitian dialog dina waktos sareng rohangan. .

app2 (3)
app1 (2)

Dibandingkeun sareng pamotretan layar héjo tradisional, studio maya LED ngagunakeun téknologi pamandangan XR, ngamungkinkeun kombinasi lokasi shooting, kaméra, tracking lokasi obyék sareng téknologi posisi, téknologi AR, sareng jaringan 5G pikeun nyiptakeun pamandangan XR anu keren sareng realistis.Henteu ngan lingkungan situs shooting teu diwatesan, euweuh urusan beurang jeung peuting, angin jeung hujan, salju jeung kilat, switch kadua pikeun minuhan kaperluan sagala adegan, sarta ngaronjatkeun efisiensi shooting, ngahemat waragad sarta ngaronjatkeun éfék presentasi.

app2 (1)
app2 (3)
app1 (1)

Kauntungannana

- Aktor tiasa ngalakukeun dina pamandangan shooting virtual anu diwangun ku layar LED, kalayan pamandangan anu nyata.
- sutradara tiasa ningali éfék shooting dina monitor sakaligus salila prosés shooting, sarta bisa reshoot on tempat, ngahemat waktu pikeun reshoots saterusna sarta ngurangan investasi repetitive di pos-produksi
- Kurang staf diperlukeun dina set.
- Pos-produksi basajan, éfisién, béaya rendah, sareng siklus pilem disingkat pisan.

app3 (1)
app3 (2)

Parameter Téknis

NH-seri runtuyan interval leutik
Pitch piksel 2,6 mm 2,97 mm 3,91 mm 3.91mm (luar) 4.81mm (luar)
LED SMD1515(Hideung) SMD2020 SMD2020 SMD1921 SMD1921
Kapadetan piksel 147456piksel\㎡ 112896piksel\㎡ 65536piksel\㎡ 65536piksel\㎡ 43264piksel\㎡
Caang 800-1200nits 4000-4500nits 3500-4000nits
Suhu Warna 6500-9500k
Nyeken 1/32 1/21 1/16 1/16 1/13
Ukuran Panel (W * H * D) 500mm * 500mm * 75mm / 500mm * 1000mm * 75mm
Resolusi Panel 192*192 piksel / 192*384 piksel 168*168 piksel / 168*336 piksel 128 * 128 piksel / 128 * 256 piksel 128 * 128 piksel / 128 * 256 piksel 104*104 piksel/ 104*208 piksel
Beurat Panel 7,20 kg / 12,8 kg 7,60 kg / 13,2 kg
Bahan Kabinet alumunium
Konsumsi Daya Max ≤650w\㎡ ≤800w\㎡
Konsumsi Daya Rata ≤325w\㎡ ≤400w\㎡
Sudut Témbongkeun H: 160 ° V: 160 ° H: 160 ° V: 160 °
Refresh Aate 3840Hz
Skala kulawu 14-16 bit
Peunteun IP IP30 IP65
Kalembaban operasi 10% -60% RH 10% -90% RH
Suhu operasi -20 ℃ ~ + 45 ℃
Max.Tumpukkeun 12m
Max. Ngagantung 12m
Kurva (Opsional) -10°~+10°
Saumur hirup 50.000 (H)
Panyimpenan Temp / kalembaban -40 ℃ ~ + 60 ℃;10% -60% RH

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali